Om Cherie

Min vision är att inspirera till Rörelse- och matglädje genom att dela
glimtar ur min vardag och dela min passion för rörelse, mat, sport och glädje.

Mitt namn är Cherie Mårtensson, 29 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Hörby men bor sedan 2010 i vackra Ängelholm. Jag har min dotter Emma (2011) varannan vecka. Hos oss bor också min Jack Russel hane Charles som jag haft i 10 år.

Jag växte upp i den lilla byn Hörby som ligger nästan mitt i Skåne. Där har jag sedan växt upp och hunnit att testa på bland annat fotboll och ridning. Jag hade fördelen att få tillbringa mycket tid hemma hos min mormor och morfar på deras gård och ta del av lantbruket samt alla djuren. Min morfar hade uppfödning av hästar och det var säkert därför jag fått mitt stora intresse för hästar. Jag som också älskar statistik och att räkna följer gärna sport och drömde en gång om att bli sportkommentator eftersom jag oftast satt och kommenterade alla sportevent och tävlingar som gick på tv. Jag tror att det var under min tid som barn den där passionen för rörelse och sport väcktes men också matlagning eftersom jag ofta spenderade tid i köket med mormor.

Vad handlar Lifestyle by Cherie om?

Jag har bloggat tidigare men aldrig riktigt hittat rätt förrän i slutet av augusti detta året (2017). Så kändes det så rätt en eftermiddag att jag vill dela med mig av min resa från att inte ha sprungit särskillt mycket till att springa marathon. Jag hoppas genom att dela med mig av min resa att du som läsare blir inspirerad och kanska själv vill springa ett marathon eller annat lopp. Men jag vill framförallt inspirera till rörelseglädje både för oss vuxna som du och jag men också för dig som förälder som har barn.

Då jag älskar god mat vill jag också här igenom dela med mig av mat som jag lagar. Jag kommer inte bara baka och laga nyttiga saker. Jag älskar en riktigt god kanelbulle, gräddsås men också kladdkaka med svarta bönor som bas. Det viktigaste för mig är att njuta av maten både genom öga och mun.

Behöver du inspiration till kvällens middag, tips på ett intervallpass eller bara inspiration för rörelseglädje? Då tycker jag du ska hänga kvar här inne och se vad du kan hitta som passar dig.

Och för att inte missa något hittar du mig på

Facebook – Lifestyle by Cherie
Instagram – lifestylebycherie

Vill du komma i kontakt med mig angående frågor, samarbete eller sponsring är du välkommen att mejla cherie@lifestylebycherie.se. Du hittar också min policy här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *