Om Cherie

Min vision är att inspirera till rörelseglädje genom att dela med mig av min vardag.

Mitt namn är Cherie Mårtensson, 29 år gammal och kommer ursprungligen ifrån Hörby men bor sedan 2010 i vackra Ängelholm. Jag har min dotter Emma (2011) varannan vecka. Hos oss bor också min Jack Russel hane Charles som jag haft i 11 år.

Jag växte upp i den lilla byn Hörby som ligger nästan mitt i Skåne. Under åren i Hörby spenderade jag mycket tid på gården hos min mormor och morfar. Antingen följde jag med morfar ute bland djur och maskiner eller så var jag inne hos mormor i köket. En tid jag minns tillbaka till med glädje.

2006 lämnade jag Hörby för att studera på Naturbruksgymnasium och senare flyttade jag till Ängelholm. Idag lever jag mitt liv här och arbetar med inspirerande ledarskap, kompetensutveckling och personlig utveckling under paraplyet av ett världsledande företag och hjälper dem att expandera lokalt och globalt. Jag läser även till Digital Marknadskommunikatör på distans (HT18-VT20).  

Vad handlar Lifestyle by Cherie om?

Jag vill bjuda in dig till att ta del av glimtar från min vardag. Jag brinner för rörelseglädje och försöker ständigt att inspirera till rörelse. Jag kommer dela med mig av rörelse tillsammans med barn, recept, min träning till maraton och min väg till att bli färdigutbildad Digital Marknadskommunikatör. 

Behöver du inspiration till kvällens middag, tips på ett intervallpass eller bara inspiration för rörelseglädje? Då tycker jag du ska hänga kvar här inne och se vad du kan hitta som passar dig.

Och för att inte missa något hittar du mig på

Facebook – Lifestyle by Cherie
Instagram – lifestylebycherie

Vill du komma i kontakt med mig angående frågor, samarbete eller sponsring är du välkommen att mejla cherie@lifestylebycherie.se. Du hittar också min policy här!