Du behöver Deg2 pkt jäst4 msk socker250 gram margarin2 tsk kardemumma5 dl mjölk1 äggca 13-14 dl vetemjölFyllning250 gram smör eller margarin4 dl florsockerkanelTopping1 ägg (för pensling)pärlsocker Gör så här Sätt ugnen på 250 grader.Smula jästen i en bunke, strö över socker och rör tills jästen löst sig.Smält margarinet, häll över mjölken och låt det bli fingervarmt.Häll det över jästen, blanda i ägget och kardemumman.Blanda i mjöl till en smidig deg.Dela degen i fyra delar och låt jäsa medan du gör fyllningen.Blanda samman ingredienserna med elvisp.Kavla ut degen och bred på fyllningen. Rulla ihop och dela i lagom stora bitar. Pensla bullarna med uppvispat ägg och toppa med pärlsocker.Grädda bullarna i mitten av ugnen ca 10-15 minuter. Föregående Nästa