• Hem
  • Företagare
  • Digital kommunikation
  • Upplevelser
  • Cheries Skafferi
  • Om

Kokostoppar

Du behöver

Smeten
50 gram smör, smält
2 st ägg
1 dl socker
200 gram kokos, riven

Topping
choklad att doppa kokostopparna i

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör samman ägg och socker, vispa inte. 
  3. Blanda i kokos och det smälta smöret.
  4. Låt smeten stå och svälla 10 minuter.
  5. Klicka ut på bakplåtspapper.
  6. Grädda i mitten av ugen 10-15 minuter.
  7. Låt topparna svalna på plåten.
  8. Doppa i smält choklad om du önskar.
Kokostoppar smet
Kokostoppar
Föregående
Nästa
Lifestyle by Cherie
En blogg om upplevelser, frihet och företagande

Input your search keywords and press Enter.