Du behöver 10 stycken50g sötmandlar50g smör0,5 dl strösocker1 msk vetemjöl1 msk mjölk1 msk ljus sirapFyllning3 dl vispgrädde0,5-1 tsk kardemumma Gör så här Sätt ugnen på 175 grader.Finhacka mandel och lägg i en skål.Blanda smör, socker, vetemjöl, mjölk och sirap i en kastrull.Värm tills allt är smällt och du ser första bubblan. Ta av från värmen och blanda i mandeln. Placera bakplåtspapper på plåtar och klicka ut 1 msk av krokanten. Gör bara 4 per plåt då de smälter ut.Grädda ca 6-7 minuter.Vänd flarnen upp och ner och rulla upp dem på en träpinne (t ex skaftet på en kavel). Låt de stelna några minuter. Vispa grädden och blanda ner kardemumman.Spritsa grädden i rullarna precis innan servering. Toppa med lite florsocker om så önskas. Föregående Nästa