Livet som student har börjat

Livet som student har börjat

Så har livet som student börjat. Det var med hastiga steg jag halvsprang mot skolan imorse eftersom min hotelldörr inte gick att låsa. Men jag hann fram i tid något smått förvirrad och svettig. 

Marknadsförings student

Nya upplevelser

Igår körde jag motorväg för första gången på väldigt länge. Jag har aldrig gillat det, men igår var det riktigt roligt. Sista biten mellan Gränna och Tranås var väll inte den roligaste men det var lite mindre väg och jag började bli trött efter nästan fyra timmar i bil. Var helt fantastiskt att checka in på Badhotellet här i Tranås och jag undrar om jag inte somnade innan klockan ens slagit 21. 

Det blir många nya upplevelser denna veckan, men jag älskar det! Jag har alltid tyckt att okända saker varit läskigt. Men detta har faktiskt öppnat upp en helt ny känsla, fjärilar i magen och det känns som man är nykär. Jag tror jag har hittat rätt och vet vad jag vill göra när jag blir stor! Livet som student har börjat.

Marknadsförings student

Första dagen som student

Vi började vid nio idag och jag kom som sagt lite med andan i halsen. Skönt var det att Josefin var på plats så jag hade ett ansikte jag kände igen. Vi har aldrig träffats tidigare men känner varandra via sociala medier. Det var lite extra tryggt att känna igen någon bland alla studenter. Kul var det också att det hade varit närmre 300 sökande till denna utbildning i år och jag kom in. Helt galet när jag tänker efter, men jag är så tacksam och vill bara komma igång med mina studier. 

Imorgon startar vår första kurs som är Marknadsföring och vi har en heldag på skolan. Känns skönt att få en dag till på skolan innan jag sätter mig i bilen hem. Men jag kan säga att det är lite korvstoppning i hjärnan av all information. Men nu är vi igång och om två år kan jag skriva Digital Marknadskommunikatör på mitt CV! De ni är stort för mig!

TUC Yrkeshögskola

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *