När man vågar börja ett nytt kapitel i livet

När man vågar börja ett nytt kapitel i livet

Det har nog börjat sjunka in lite vad jag gjorde för några veckor sedan när jag sa upp mig från ett arbete som gav en form av ekonomisk trygghet och sattas på mina studier helt. Det kändes bara så rätt och jag har inte ångrat mig en stund. Allt har sin mening och ett nytt kapitel i livet ska börja skrivas.

Allt har sin mening

Det är nog som ordspråket säger, allt har sin mening. Kort efter att jag sa upp mig dök en möjlighet upp och jag sökte ett jobb som ger lite extra pengar till kassan. Men också en otrolig lärdom eftersom jag får testa det jag lär mig i skolan praktiskt. 
   I fredags fick jag svar efter att ha gjort arbetsintervju dagen innan och fick tjänsten. Lyckoruset och känslan av att investera i mig själv för att få jobba med något jag tycker är roligt, den är häftig! 
   Någon stans känns det så självklart nu, varför har jag inte gjort detta tidigare? Att jobba med något som får min kreativa sida att ånga igång lite extra. Personlig utveckling kallas det väll när man utmanar sig själv och det blir så bra. 2018 är året jag lärt mig så mycket om mig själv!

Mitt nya arbete som Administrativ assistent

Jag åkte hela vägen från Höllviken till Ängelholm igår med ett stort leende på läpparna. Vilken häftig känsla att byta ut barnskötare på CV:t mot administrativ assistent. 
   Jag kommer framöver att spendera mina tisdagar med att arbeta tillsammans med Johanna. Fantastiskt inspirerande person och jag känner mig tacksam att ha blivit utvald till tjänsten. Nu ser jag fram emot att komma igång med detta, men först blir det avsluta skolarbete som ska lämnas in och några dagars semester i Norge i slutet av veckan innan vi kör igång för fullt. 

Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson
Johannas fina bok som jag ska läsa 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *