Sista kursen innan sommarlovet

Sista kursen innan sommarlovet

april 3, 2019 0 av Cherie

Våren har verkligen slagit till på riktigt även om solen idag gömmer sig bakom molnen. Nu känns det som det blir sista rycket innan sommarlovet och våren brukar gå galet snabbt!

Sista kursen innan ledighet

Imorgon avslutas näst sista kursen vi har läst i skolan som är Utveckling och design av webb. Det har varit en intressant kurs men det ska bli skönt att få lämna skolan lite och få komma ut och se verkligheten praktiskt. Vi har nämligen också startat upp sista kursen innan sommarlovet och det är att vi ska ut på vår första LIA – Lärande i arbete.

Som jag berättade i måndags så var jag iväg på intervju och den gick bra. Det resulterade i att jag på måndag kommer börja min LIA på Gents i Helsingborg. Fantastiskt roligt ska det bli och jag tror det blir tre månader som blir otroligt lärorika.

Första året av utbildningen

Det är också med blandade känslor första året av utbildningen börjar lida mot sitt slut. Det har varit ett väldigt lärorikt år och jag känner fortfarande en glädje över att jag vågade ta steget och söka utbildningen och byta karriär helt. Det är läskigt men otroligt roligt att fylla hjärnan med ny kunskap och känna den här otroliga glädjen över att ha hittat rätt sak i livet! Tänk att om lite mer än ett år är vi färdigutbildade Digitala Marknadskommunikatörer!

Arbetar du med ditt drömyrke?