Skolbänken nästa – Digital Marknadskommunikatör

Skolbänken nästa – Digital Marknadskommunikatör

Lyckoruset har börjat lägga sig efter beskedet jag fick för någon timme sedan. Då plingade det till i mejlkorgen och där stod det – Du är antagen till Digital Marknadskommunikatör. Tårarna sprutade, jag hittade inte ord och sprang ärevarv här hemma. Detta är något jag drömt om länge!

Dags att lämna skolans värld?

När jag var yngre hade jag en dröm om att arbeta på förskola med de allra yngsta barnen. Det fick jag också möjlighet till när jag efter mammaledigheten med Emma gick ut på arbetsmarknaden. Fram till oktober 2016 har jag arbetat som vikarie i Ängelholm på olika förskolor och skolor. Nästan fyra år samt ytterligare ett år och två månader var jag sedan vikarie fast på samma skola. Den skolan där jag nu är anställd på. Helt galet när man tänker efter att det i höst gått sex år sedan jag gjorde mitt första pass på en förskola.

Jag är så tacksam över tiden jag har haft som vikarie då det gett mig möjligheten att känna efter vad jag ville. Marknadsföring och kommunikation har alltid varit en dröm men jag har liksom aldrig kommit in på någon utbildning, tills nu.

Digital Marknadskommunikatör via TUC Yrkeshögskola

I våras sökte jag in till TUC Yrkeshögskola där de har en utbildning till Digital Marknadskommunikatör. Jag har ställt denna utbildningen mot att läsa till lärare. Jag hade nämligen bestämt mig för att innan jag blir 30 skulle jag börja studera för att få en utbildning. Jag fyller 30 i januari nästa år så det var hög tid, lika så hög tid att faktiskt testa på något annat än skolans värld.

Denna utbildningen känns verkligen helt rätt och det märks nog på mig av dem som känner mig. Hösten kommer bli så otroligt spännande. Jag kommer arbeta kvar på skolan där jag i höst arbetar 75% och sen har jag dessa distans studier på 100%. Det kommer inte bli enkelt men vill man något så hittar man möjligheter istället för att se hinder. Jag tror det kommer gå helt utmärkt! Tiden får utvisa, jag är så otroligt tacksam till arbetskollegor som peppade mig till behörighetsprovet jag gjorde på engelska. Nu väntar en intensiv och spännande höst! Men först lite mer semester och arbete i sommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *