Nya arbetstider innebär andra möjligheter

Så var vi inne i en ny vecka igen och vi har nästan tagit oss halvvägs igenom den också. Jag har haft lite problem med internet uppdateringen så därför har det ekat lite tomt här inne.

Nya arbetstider innebär andra möjligheter

Jag har fått nya arbetstider på min arbetsplats från och med idag. Det behövdes inte så mycket hjälp på skolan som de först trott. Vilket innebär att jag fick gå ner i tid. Numera kommer jag istället arbeta halvtid inom fritidsverksamheten och ha spännande uppdrag framför mig.

Att gå ner i tid kändes först lite tråkigt givetvis men jag insåg sedan att det här öppnar upp möjligheten att kunna arbeta mer med bloggen och mina sociala kanaler. Men också att jag nu kan ha mer tid för att arbeta med mitt arbete som Forever Business Owner som jag verkligen brinner för. Det känns skönt att ha mer tid för att erbjuda mina kunder bättre service och tillgänglighet men också att kunna arbeta med de personer som jag hjälper att nå framgång. Men förutom detta innebär det också tid att starta upp andra projekt som bara ligger som idéer just nu.

Träningen för marathon

I måndags kickade jag också igång träningen igen efter att äntligen känna mig frisk efter 2 månaders sjukdom (!) och totalt 3 månaders vila från träningen. 1 september nästa år har jag ju som tidigare nämnt ett marathon som väntar på mig, 42 härliga eller kanske plågsamma kilometer som ska genomföras. Och efter gårdagens intervaller ställde jag mig faktiskt frågan vad tusan jag gett mig in på! Men redan igår kväll efter jobbet kändes dessa 42 km lockande igen. Jag har 10 månader fram tills jag ska springa och det kommer bli lättare efter hand.

Jag tränar nu 5-6 dagar i veckan varav tre dagar springer jag. Jag kör intervaller, distanspass och långpass där långpassen är max 6-7 km just nu men kommer ökas allt eftersom. Styrkepassen jag kör innehåller 2-4 övningar med olika fokus. Jag har valt att köra få övningar med mycket fokus på coreträning nu i början för att sakta bygga upp kroppen och då gör jag det hellre med få övningar som jag utför väl än många olika övningar. Och känslan i kroppen nu efter tre träningsdagar är helt underbar! Träningsvärken är så otroligt välkommen och jag älskar den! Hur går det för er med träningen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *