Badhotellet i Tranås

Badhotellet i Tranås

september 25, 2018 0 av Cherie

Jag har inte hunnit berätta så mycket om min vistelse i Tranås förra veckan eftersom det var fullt upp sedan jag kom hem. Men jag hade verkligen en fantastisk upplevelse och jag bodde på Badhotellet.

Ett mysigt rum på vindsvåningen

Jag anlände till Tranås på måndag kväll efter att ha kört upp efter jobbet. Det var nervöst att köra upp eftersom jag aldrig kört så långt tidigare och sen var jag nervös över skolstarten. Men jag hittade fram och fick nyckeln i receptionen till mitt rum på fjärde våningen. Det var ett litet mysigt rum med snedtak. 

Här spenderade jag större delen av min tid eftersom jag var så trött efter körning och skolstarten. Hade annars en plan över att utforska Tranås med kameran men det får bli till nästa gång. Nästa gång jag bor på Badhotellet hoppas jag orka testa spa delen. 

Frukost det bästa med hotell

Det bästa med att bo på hotell är ju att få äta frukost. Alltid så härligt att slippa duka fram och plocka undan. Man kan ta lite av det man tycker är gott! Restaurangen man åt i var helt magisk med högt i tak och ljuskronor. All inredning var i gammal stil vilket var otroligt charmigt. Synd att restaurangen inte var öppen de dagar jag var där, skulle vara kul att testa menyn. 

Frukost
Matsal Badhotellet
Badhotellet