Barfota utan strumpor och skor

Barfota utan strumpor och skor

juni 13, 2019 0 av Cherie

Så i tisdags gick dottern på sommarlov och sjöng ut till ”barfota utan strumpor och skor”. Ja det är precis så jag vill att sommaren 2019 blir, att vi springer barfota över gräsmattan och känner gräset mellan tårna.

Tänk att hon i höst börjar tvåan

Skolavslutning och sommarlov

En förväntansfull tjej gjorde sig iordning i tisdags morse inför skolavslutningen som hon sett fram emot ett par veckor. Dels för att hon skulle få ha på sig klänningen som hennes mormor virkat till henne och sen för att hon detta året ska få vara ledig hela sommarlovet. Hon har oftast behövt vara på fritids eller förskolan alla veckor utom fyra. Men från och med denna sommaren ska hon få vara hemma hela sommarlovet.

Tyvärr höll inte vädret så avslutningen flyttades in och det var sexornas föräldrar som fick se avslutningen. Vi fick dock ett framträdande i klassrummet efteråt där dem sjöng ut till ”barfota utan strumpor och skor” visan. Därför var jag så glad att jag fick dela denna stunden med henne.

Tid med familjen

Igår eftermiddag landade vi hos min familj i Hörby, eller ja Höör som de nu bor i. Att spendera sena kvällen med att kasta boll med hunden och se min lillebror spela boll och skoja med Emma värmde i hjärtat. Lika så att öppna altandörren imorse. Med en kopp kaffe i handen och njuta av att sitta utomhus och se Charles strosa rundor i trädgården. Det låter kanske fånigt. Men det är just dessa stunder jag uppskattar sådär galet mycket nuförtiden.

Därför kommer vi försöka spendera så många dagar här i sommar. Hälsa på släkten och njuta av att ha gräsmattan utanför dörren. Vi bor ju på andra våningen i lägenheten utan balkong. Så bara den här känslan av att kunna gå ut utan att låsa dörren eller så är underbar. Just nu i skrivande stund sitter jag faktiskt utomhus och skriver detta inlägget, bara en sådan sak. Jag njuter helt enkelt enormt mycket!