Det här vill jag göra i höst

Det här vill jag göra i höst

Som jag pratade om häromdagen så är hösten någon form av nystart. Jag vill hitta fokus och prioritera rätt saker. Så det här är sakerna jag vill prioritera i höst.

–>Få in rutiner! Hela jag längtar efter rutiner men på något vis känns det inte som de faller på plats förrän skolan börjat. Jag vill inte hitta för mycket rutiner innan eftersom jag sen kommer tycka det är jobbigt att ända. Men jag längtar efter mer fasta rutiner.

–>Börja träna! Det blir marathon om ett år ungefär och nu verkar det som jag hittat ett perfekt upplägg för min träning. Nu ska jag bara komma igång igen efter sjukdom. Men oj vad det känns bra och extra motivation blir det på lördag när jag kan berätta för er om ett projekt jag hållit på med.

–>Börja studera! Alltså jag bara längtar! Tänk att om två år är jag utbildad till Digital Marknadskommunikatör! 17 september drar skolan igång och första kursen vi läser är Marknadsföring. 18-19 september ska jag även upp till skolan i Tranås och träffa klasskamraterna. Har redan fått veta att Josefin är en av mina klasskompisar, så kul!

–>Jobba! Eftersom jag läser på distans så kommer jag fortsätta jobba på skolan. Jag vill inte släppa det helt kan jag säga och jag trivs ju så bra. Så jag jobbar kvar till mitten av oktober sen får vi se om jag får förlängt eller ej.

–>Kvalitetstid med Emma! Mina barnveckor vill jag försöka lägga undan så mycket som möjligt av mitt skolarbete och fokusera på saker vi kan göra ihop. Vi har redan börjat skriva en lista på vad vi vill göra.

–>Tid på mig själv! Avkoppling för mig själv är ett måste i höst! Jag behöver pauser och kvällar då jag bara kan koppla av framför en serie eller ta en fika med en vän utan att få dåligt samvete för allt annat jag borde göra. Och med tanke på storstädningen jag dragit igång här hemma så ska allt rensas ut som kan störa min hjärna. Sen unnar jag mig att bo på fint hotell när jag åker upp till skolan.

En reaktion till “Det här vill jag göra i höst

  1. Jag tror det är super viktigt att ha en plan för vad man vill göra och åstadkomma !
    Här står FAMILJEN överst på min lista. Ledig tid ska spenderas med dem, gärna utan telefoner och andra störande moment. VI kan ta långpromenader och grilla korv i skogen, det ger ett lugn som vi alla mår bra av !

    Jobbet kommer på andra plats ! Jag är ju ny och behöver jobba hårt för att skapa min vardag. Därför försöker jag lägga extra krut på att vara effektiv och att ständigt göra mitt allra bästa.
    Provanställning i all ära, men min plan är ju att vara kvar här !

    Resor – långa som korta. Dels som en familj, men även med bara C. Att komma bort från vardagen och uppleva något nytt ger mig massor av energi och det är något jag vill göra mer av 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *