”Ett misslyckat val”

”Ett misslyckat val”

december 2, 2018 0 av Cherie

Så var det dags att öppna lucka nummer två som har rubriken ”Ett misslyckat val”. Åter igen en lucka som kräver lite fundering och hur man tolkar det hela. 

Vad är ett misslyckat val?

Jag har börjat leva efter att allt har en mening, därför ångrar jag inget utan försöker vända det till något positivt istället. Men vissa val i livet kan kännas tveksamma och har inte gett så mycket energi som man kanske trott från början. Ett sådant val för mig var för några år sedan då jag testade att byta arbetsplats. Detta skulle komma att inte bli ett bra val!

Såhär såg det ut varje morgon på väg till jobb

Ett arbete där allt känns fel

Jag tackade ja till ett arbete där det lovades guld och gröna skogar. Ett säljjobb som skulle ge mig en ny utmaning och ett steg vidare i karriären. Så fel jag hade, under fyra månaders arbete så hade vi en chef som skrek på oss om vi råkade prata med kunderna 1 minut för länge, grundlönen betaldes inte ut som den skulle och inte provisionen heller. Detta resulterade i fyra månader där jag fick vända på varje krona och inte mådde bra alls. Är tacksam över att jag sa upp mig och slutade på stället. 

Men hade jag inte hamnat där hade kanske livet sett helt annorlunda ut idag. Så jag ångrar inte tiden där men med distans på det så var det inget bra val att börja där. Tur jag känner helt annorlunda idag med både studier och arbetsplats!

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.