Födelsedagsfest och veckans planer

Födelsedagsfest och veckans planer

januari 28, 2019 0 av Cherie

Sitter glad och lycklig såhär efter förra veckans födelsedagsfirande. Upprymd av att den blev så bra och att jag fått så mycket fint av familj och vänner. Födelsedagsfest hade jag i helgen med dem närmsta och jag hade faktiskt bokat bowling samt mat för att det hade blivit trångt här hemma.

En vecka i Rögle tecken

Allt började i onsdags då jag satte mig i bilen till Karlstad för att se Rögles match mot Färjestad. Ett par timmar i bilen blev någon avkoppling på sitt vis eftersom jag körde upp själv. Väl där träffade jag två andra supportrar som kört från Stockholm, jag fick hänga på dem och det blev en spännande match. En av dem bättre matcherna för säsongen enligt min mening och vi var sju jublande personer på bortastå! Resultatet skrevs till 4-6 och vi tog tre härliga poäng. Kvällen firades senare på ett uteställe så jag fick skåla in min födelsedag innan det var dags för några timmars sömn.

I helgen har jag sedan firat med bowling och mat tillsammans med närmsta familj och vännerna. Jag fick matchbiljetter till en Röglematch och pengar. Precis vad jag önskat! Tacksam över att få sådant jag verkligen vill ha och har önskat.

Veckans planer vecka 5

Måndag: Skolarbete hemifrån
Tisdag: Skolarbete hemifrån samt jobba
Onsdag: Skolarbete hemifrån samt att vi eventuellt ska hälsa på en häst som Emma ska få börja rida.
Torsdag: Skolarbete hemifrån och eventuellt jobb
Fredag: Jobbar hemifrån

Det är mycket skolarbete denna veckan, men det är roligt. Hoppas vara helt i fas på fredag när jag håller helg sen.