Förkylningstider i slutet av september

Förkylningstider i slutet av september

september 24, 2018 0 av Cherie

Förkylningstider råder och det verkar vara något som går i Ängelholm just nu. Har hört många fler än jag själv som ligger utslagna. Förkylningar passar sällan in men just nu är det verkligen otroligt dålig timing!

Förkylningstider

Förkylning med dålig timing

En förkylning om tre veckor hade inte gjort mig lika mycket som det gör just nu. Att vara dålig hela helgen mer eller mindre med feber och rinnande näsa, som sedan eskalerat under natten är inget kul. Idag har jag sovit ungefär 75% av dygnets timmar och där emellan har jag försökt orka lyssna på föreläsningar eller läsa ur kurslitteraturen. Men orken finns inte riktigt där för att ta in så mycket information som jag annars hade klarat av. Men lite är väll alltid bättre än inget. 

Jag försöker skrämma bort förkylningen med massa nyttigheter ikväll. Smoothie som innehåller frusen avokado, frusen grönkål, frusen mango och hallon, ingefära, pressad citron, honung och vatten. Kallt och gott för halsen. Antar att denna förkylningen hoppade på mig efter förra veckans intensiva vecka som också innebar dålig kost och ingen motion nästan. Måste hitta tillbaka till rutiner igen för att ha ork och energi i höst. Vad är era bästa tips för att undvika förkylning i dessa förkylningstider?

Utbildningen såhär långt

Imorgon har vi live föreläsning på eftermiddagen och den ska jag försöka vara med på. Sen hoppas jag orka läsa igenom kurslitteraturen, de två kapitel vi ska läsa denna veckan också. Sen vill jag vara tillbaka på jobb på onsdag.

Imorgon ska vi dessutom få vår första hemuppgift som ska lämnas in nästa vecka. Är så roligt att äntligen vara igång även om jag själv känner att jag ligger efter pga sjukdom. Har läst igenom betygskriterierna också för att kunna få högsta betyg som är Väl Godkänt. Ni kan väll hålla tummarna att det blir slutbetyget om sex veckor!