Godmorgon vecka 14

Godmorgon vecka 14

april 1, 2019 0 av Cherie

Solen skiner utanför fönstret och vi vaknade utvilade imorse när klockan ringde. Tänk att vecka 14 redan är här och snart är det även påsk. Jag tackar iallafall för solens strålar för nu är väll ändå våren på gång hoppas jag.

Laddat batterierna i helgen

Helgen spenderade jag med vänner och lite extra tid med dottern. Det var verkligen precis vad jag behövde just nu för att ladda batterierna efter några intensiva veckor. Fick också några glädjande besked härom dagen som gjorde att flera stenar lättade från mina axlar. Men jag är redo för denna nya veckan nu och ska strax bege mig iväg. Jag ska nämligen på en intervju i eftermiddag som jag verkligen hoppas går vägen. Smått nervös är jag dock vill jag lova!

Träningsvärken efter helgens bowling börjar också släppa idag. Helt galet vad det kan ta. Sitter och kollar på vad jag ska köra för träning nu i veckan också. Det kommer bli mer kondition än det varit under vintern och säsongens första lopp börjar närma sig med stormsteg. Ingen höjdare då konditionen ekar med sin frånvaro i skrivande stund men det hoppas jag kunna ändra på under fyra veckor. Visserligen är det bara 5 km första loppet men känns alltid bättre om man varit lite mer förberedd. Fint väder önskar jag i början av maj iallafall.

Vecka 14

Denna veckan är än så länge ganska oplanerad men jag vet också om att det kan vända ganska snabbt. Kanske blir det lite spontana saker i veckan.

Måndag: Intervju i Helsingborg och hämta Emma tidigt.
Tisdag: Pluggar under dagen och fika på stan under eftermiddagen.
Onsdag: Stallet på kvällen.
Torsdag: Oplanerat.
Fredag: Oplanerat.
Helgen: Eventuellt ska jag jobba lite i helgen och sen blir det mys med Emma. Kanske passar vi på att påskpyssla inför påsken.

Hur ser din vecka ut?