Gokväll vecka 15

Gokväll vecka 15

april 8, 2019 0 av Cherie

Söndagen sprang iväg i ett och jag hann inte uppdatera innan jag körde till Helsingborg i morse. Så det blir ett sent inlägg idag men så blir det ibland. Denna veckan händer det lite mer och jag har bland annat har jag börjat min LIA – Lärande i arbete.

En bild från Norge

Ordning på torpet

Använder man det uttrycket fortfarande? Ordning på torpet! I vilket fall så är det precis så det känns just nu. I söndags fick jag städat av lägenheten och har även rensat ut min garderob ordentligt och gjort mig av med en hel del plagg som jag inte längre använder. Lika så insåg jag att jag behöver köpa nya kläder som passar livsstilen jag lever nu.

Förutom att städa hade jag en härlig dag med dottern innan hon åkte till sin pappa. Jag fick också styrt upp lite inför denna veckan eftersom jag nu inte går hemma längre om dagarna. Idag har jag ju börjat min LIA på ett företag i Helsingborg. Jag kommer säkert vara en fena på rakning och alla produkter som hör det till när jag avslutar min LIA hos Gents. Men mer om det i ett senare inlägg.

Vecka 15

Veckorna springer verkligen iväg och vi är redan inne i vecka 15 och snart är det även påsk. Men jag älskar att vi äntligen har vårväder och sol kan jag lova. Här kommer veckans planer och förutom det ska jag denna veckan få in 3-4 träningspass också.

Måndag: LIA och kvällen bygger jag bokningssystem till pappas företag.
Tisdag: LIA och på kvällen ska jag iväg.
Onsdag: LIA och får en extra eftermiddag med Emma i stallet.
Torsdag: LIA.
Fredag: LIA.
Helgen: Helgen ska jag förhoppningsvis spendera med att läsa ut ytterligare en bok. Dessutom har jag deadline med att få klart bokningssystem och hemsida till pappas företag så vi kan komma igång med säsongen nu. Själv ska jag spendera en eller två i Norge i sommar.