Hösten 2018 välkommen! Du kommer bjuda på mycket roligt

Hösten 2018 välkommen! Du kommer bjuda på mycket roligt

Friska vindar, massor av regn och tända ljus – hösten är här! Äntligen är det gott att dricka varma drycker igen utan att svettas ihjäl men omställningen blev lite som en chock. Gå från över 30 grader till detta direkt var lite som en kalldusch, men jag älskar det ändå.

Vad innebär hösten?

Jag älskar ”nystarten” som hösten bjuder på. Kanske är det för att man alltid började en ny årskurs i skolan efter sommaren och inte vid nyår. Oavsett så älskar jag det, jag är så redo för hösten och allt vad det innebär. I höst kommer jag arbeta ungefär 50-60% och sen ha mina studier på distans på 100%. En tuff höst kommer vänta men jag ser så mycket fram emot det! Jag längtar verkligen tills den 17 september när skolan drar igång.

Storstädning på gång

I sommar påbörjade jag ett projekt som aldrig riktigt kom igång ordentlig eller blev avslutat. Jag skulle storstäda hela  lägenheten och rensa ut allt som inte används längre och sådär. Jag har rensat ut en del men långt ifrån allt och det blir nya tag nu när vädret är lite mer behagligt. Först ut är mitt badrum som jag igår tömde helt på saker och nu ska alla kakelplattor och fogar skuras ordentligt. Jag ska förhoppningsvis installera en tvättmaskin till helgen så jag kände att det bästa var att ge badrummet en riktig storstädning innan. Jag ska också rensa ut bland krämer och ansiktsrengörning för det står en massa som jag aldrig använder. Samlar ni också på er krämer osv som aldrig används sen?

Bucketlist för hösten

Jag har även knåpat på en bucketlist för hösten och jag kommer dela den i ett senare inlägg här på bloggen. Har ett par saker till jag vill få ner på den innan jag delar den. Jag tycker det är mysigt att skriva bucketlist för man får ner både små och stora saker man vill göra och det är en bra påminnelse i vardagsstressen för att komma ihåg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *