Höstlovet har anlänt

Höstlovet har anlänt

oktober 30, 2017 0 av Cherie

Det är måndag förmiddag och höstlovet är inlett. Vi njöt av en god frukost med frallor från Nisses och har hunnit med lite lek redan. Strax är det dags att köra mot fritids och jobb.

Inspirerande helg

Helgen gick i ett kändes det som. Lördagen fick jag upp tidigt för att tvätta och sedan bar det av med packade väskor till Hotell Erikslund som ligger ca 5 min med bil ifrån mig. Det vankades SPA-event som Sofia hade anordnat så ett dygn på hotell är väll aldrig fel. Jag fick träffa massor av nya personer och fick lära mig så otroligt mycket! Under veckan lovar jag att dela med mig mer om hur vi hade det och goodiebagen ska jag visa.

Skulle faktiskt vilja krypa ner här igen

Höstlovet har anlänt

Idag är första dagen på höstlovet vilket innebär att jag kommer arbeta lite annorlunda jämfört med mina nya tider jag fick förra veckan. Men jag har fått ledigt på onsdag och då ska vi köra ner till Hörby en runda då Emma ska få vara ledig och spendera tid hos min mamma. Perfekt så hon får en liten paus från skolan hon också när jag behöver arbeta. Det gör också att jag inte behöver ha dåligt samvete över att arbeta när det är lov och jag hoppas att jag istället kan ta ledigt vid jul när hon ska vara hos mig. Hur gör ni? Är ni lediga nu under lovet?