”Köp röda plugg och skruv som passar till dem”

”Köp röda plugg och skruv som passar till dem”

september 27, 2017 0 av Cherie

Det var lång arbetsdag igår och jag slutade inte förrän 17,30. Ändå trevligt att kunna sitta kvar med lite barn och prata hockey med en kollega. Sen bar det av till NP Nilsson för att köpa skruv och röda plugg…

Köp röd plugg

Jag fick order om att köpa röd plugg och skruv som passa till det. Och jag tänkte att det var enkelt då jag visste att det fanns iaf gul, röd och grå plugg. Men jag fick mig ett gott skratt i butiken eftersom ALLA och då menar jag verkligen alla plugg numera var röda. Så jag fick ta hjälp och kände mig en aning som tjejen med tummen mitt i handen! Men efter bra hjälp åkte jag hem med skruv och plugg.

Möblera om, rensa och kaos

Anledningen att jag behövde plugg var att jag skulle flytta mina tavellister för att kunna sätta ett skåp på just den väggen. Och sen behövde jag ha upp några ”tavlor” från mormor och äntligen fick jag upp krokar i hallen att hänga jackor på. Ska jag vara ärlig så har jag bott här ett helt år utan att ha det vilket varit smått störigt.. Nu sitter allt på plats och jag kommer spendera min kväll med att städa upp efter borrandet och börja få sakerna på plats. Nu ska jag bara hitta två starka personer som kan bära upp skåpet från källaren. Det bor nämligen MEGA spindlar i mitt förråd!!