Long time no see

Long time no see

februari 13, 2019 0 av Cherie

Ni vet när det händer en massa i livet och man får prioritera vad som ska komma i första hand. Så har livet varit ett tag nu och jag klagar absolut inte. Men tyvärr kommer mina sociala kanaler lite i skym undan. Något som det förhoppningsvis blir ändring på snart!

För många år sedan tillsammans med min morfar

Skola, jobb och hästar

Skolan flyter på fint och vi har snart avklarat tre kurser sedan vi startade i höstas. Kan inget annat än säga att det är otroligt roligt att läsa och utvecklas inom ett område man känner sådan glädje över. Det är så otroligt roligt! Jag extraknäcker just nu några timmar i veckan hos min pappa också för att pausa från studera mellan varven. Snart ska jag bygga om deras hemsida och det ska bli så roligt!

En dag i veckan spenderar jag och Emma i stallet också. Hon har fått börja rida en shettis och hon verkligen lyser när vi ska dit. Så i eftermiddag hämtar jag henne (pappa vecka egentligen) och sen ska vi till stallet några timmar.

Vårstäda garderoben

Ska strax ta tag i att vårstäda garderoben här hemma också. Jag behöver uppdatera med nya saker som går mer åt business casual hållet. Tycker det finns så mycket snyggt och nu känns det som att det är dags för det. Har ni tips på någon bra sida med snygga kläder? Men först blir det en kopp kaffe till och läsa igenom nya uppgiften vi ska lämna in i skolan nästa vecka.