Måndagsmorgon vecka fyra och födelsedagsvecka

Måndagsmorgon vecka fyra och födelsedagsvecka

januari 21, 2019 0 av Cherie

Så har veckan anlänt som jag väntat på länge men också sett fram emot med skräckblandad förtjusning. Veckan då jag lämnar 20-talet och går över till 30. Men det ska bli roligt, ett nytt kapitel i livet börjar och detta ska firas in på bästa sätt.

Liten börjar bli stor

Liten blir stor

För tio år sedan fyllde jag tjugo och jag kommer ihåg vilken åldersnoja jag hade då. Att fylla tjugo var ju att bli jättegammal! Och jag hade idag velat säga till mitt tjugoåriga jag att inte stressa upp mig så mycket över åldern. Nu har jag mer ett lugn över att fylla trettio även om det pirrar lite i magen.

Det skapades också en tradition för 12 år sedan, när jag fyllde 18 år. Nämligen att i samband med min födelsedag blir det att se hockeymatch med Rögle. I år infaller detta dock i samband med bortamatch på onsdag och jag fyller år torsdag. Därför åker jag upp till Karlstad och ska se matchen för att sedan inleda firandet på hemvägen av både 30 årsdagen och förhoppningsvis 3 poäng!

Veckans planer för vecka fyra

Måndag: Studerar hemifrån och inväntar två beslut som kan avgöra mycket framöver. Spänningen är olidlig!
Tisdag: Studerar hela dagen och har sedan myskväll med Emma.
Onsdag: Studier på morgonen och sen styr vi bilen mot Karlstad och matchen Färjestad-Rögle som går på kvällen.
Torsdag: JAG FYLLER 30ÅR!!
Fredag: Jag studerar förmiddagen och hämtar Emma efter skolan. Kanske åker vi till stallet på eftermiddagen och har sen fredagsmys.
Lördag: En lugn förmiddag och sovmorgon är inplanerat eftersom min födelsedag sedan ska firas på kvällen med vänner och familj. Vi ska bowla och äta gott.
Söndag: Jag ska sova ut, kolla skidor och bara ligga i soffan!

Jag och morfar för många år sedan! Tänka att det blir 15 år sedan han lämnade oss i augusti <3