”Mitt senaste beslut”

”Mitt senaste beslut”

december 3, 2018 0 av Cherie

Så kommer tredje luckan i adventskalendern med rubriken ”Mitt senaste beslut”. Ursäkta att den kommer så sent men jag fick en extradag med loppan och vi passade på att åka till Ikea och Väla en runda. Så härligt med en tjejdag. 

Små eller stora beslut

Ja det senaste beslutet i skrivande stund var faktiskt om jag skulle sätta mig i soffan eller sängen och skriva. Men småbeslut består ju hela dagen av egentligen så jag tänkte dela med mig av mitt senaste större beslut. Det är ett beslut jag faktiskt inte ångrat en sekund och som redan nu utvecklat mig väldigt mycket!

Jag tog chansen och sökte en tjänst

Idag är jag tacksam att jag beslöt mig för att skicka in en ansökan till Johanna när hon sökte efter en assistent. Jag får använda kunskap jag lär mig på skolan praktiskt när jag jobbar vilket ger mig en trygghet på det vi lär oss i skolan. 

Jag är tacksam att jag vågade ta chansen att faktiskt söka och att Johanna gav mig chansen med detta arbete. Jag trivs otroligt bra och ser fram emot 2019 eftersom vi har lite uppehåll nu fram till efter årsskiftet. 

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.