Några nya dagar på skolan

Några nya dagar på skolan

Veckan swischade verkligen bara förbi och jag laddade upp batterierna i Norge som ni säkert sett på alla bilder. I onsdags åkte jag dock vidare mot skolan och Tranås. 

En resa utan dess like

Jag visste att jag hade en lång resdag framför mig men i Göteborg missade jag ett tåg på grund av sen buss från Oslo. Ingen av företagen ville hjälpa mig och bussbolaget stängde sitt kundcenter och gick hem. Till slut gjorde jag ett försök hos Västtrafik där de var änglar och hjälpte mig att komma till Tranås, även om det var några timmar senare än beräknat. Så jag är just nu så gräsligt trött på kollektivtrafik efter att i onsdags haft 17 timmars restid. Som tur var fick jag fantastisk service på hotell Åberg där jag bodde och lika så av taxi  i Tranås. 

Sista kvällen, jag saknar redan Norge

Intensiva och lärorika dagar på skolan

Torsdagen innehöll sedan redovisningar för hela klassen i vårt sista grupparbete i Marknadsföringskursen. Otroligt lärorikt att lyssna på vad andra kommit fram till! På kvällen möttes vi sedan upp för en AW som var mycket trevlig och god mat. 
   Igår så hade vi uppstart av en ny kurs, Digital marknadsföring. Det var mycket information och otroligt lärorikt bara igår. Jag fick också en insikt över vad jag behöver göra med mina sociala medier, det får bli ett projekt under helgen att se över och sådär. Samtidigt så är det också dags att skriva hemtentamen för kursen vi avslutar. 

Fläskfilétoast (mobilbild)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *