När dygnets timmar inte riktigt räcker till

När dygnets timmar inte riktigt räcker till

april 17, 2018 0 av Cherie

Jag undrar hur alla andra gör för att hinna med alla de saker som de gör under dygnets tjugofyra timmar! Jag är helt slut när jag kommer hem från jobb och då väntar mor och dotter-tid och sen även någon timmes jobb innan jag får sova. Dygnets timmar räcker inte till.

Jag är så tacksam över alla solstrålar vi får just nu och att våren har anlänt. Helt fantastiskt är det också att eftermiddagarna spenderar jag större delen av utomhus på arbetet, oftast med en bandyklubba i handen. Tack för både frisk luft, sol och extra motion. Jag har också blivit riktigt bra på att koppla av när jag kommer hem och inte ha allt för många måsten. Två kvällar har jag ägnat åt att påbörja att måla en tavla, givetvis med favoritlaget i NHL – New York Rangers. Så avkopplande det är att bara göra något sådant.

Men jag funderar också över hur alla andra hinner med. Det är aktiviteter, sociala medier, arbete, barn och familj med mera som tar upp deras tid men dem gör det. Själv hade jag kunnat somna redan när jag kommer innanför dörren vid 17,30 på kvällarna efter jobb.

Tanken var att förra veckan och denna skulle det publicerats inlägg, det bara uteblev. Jag har inte haft tid! Eller tiden har funnits där men jag har valt att använda tiden som jag kunde bloggat på att istället varva ner och återhämta mig. Det är en intensiv period på jobbet och jag räknar ner på mina dagar som är kvar att arbeta. Har jag tur jobbar jag kvar över sommaren också. Och sen väntar en höst som ännu ej är klar, det finns lite olika valmöjligheter och jag ska fatta beslut inom en snar framtid tänkte jag.

Vi får hoppas att det blir lite bättre uppdatering här inne framöver men häng med på Instagram (lifestylebycherie) för där är jag flitig med storys.