När jag valde min utbildning

När jag valde min utbildning

Vi öppnar gårdagens lucka, det har hänt en del personliga saker som gör att alla luckor inte blivit öppnade men förhoppningsvis är allt på väg att bli bra så småningom igen. Jag tänkte berätta om när jag valde min utbildning. 

Varför byta yrke?

Jag har sedan hösten 2012 arbeta inom barnomsorgen och älskat nästan varje minut av det. När jag var yngre har jag dessutom drömt om att bli förskolelärare men det är något som ändrats under årens gång. 

Jag har alltid älskat att skriva och drömmen har någon stans funnits över att få arbeta kreativt med skrivandet på något vis. Åren som har gått har öppnat upp ögonen för att ett arbete som kommunikatör hade varit perfekt för mig. Men nu behövde jag bara hitta en utbildning också som gärna inriktade sig på det digitala. Det var då jag hittade TUC Yrkeshögskola. 

Digital Marknadskommunikatör

TUC Yrkeshögskola erbjöd en utbildning till Digital Marknadskommunikatör och jag fastnade direkt för det. Det som var bra med utbildningen, som är placerad i Tranås är att den var på distans. Just distans studier var ett krav för mig eftersom jag inte är flyttbar på grund av dottern.

När jag sedan kom in och har börjat studera känner jag att jag verkligen är på rätt ställe. Jag trivs och tycker utbildningen är så förbaskat intressant, rolig och givande! Hur valde du vilken utbildning du skulle gå?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *