Planerar för en veckas semester i Norge med fiske

Planerar för en veckas semester i Norge med fiske

maj 14, 2018 0 av Cherie

När jag sitter och uppdaterar pappas sociala medier för hans fiskeföretag i Norge så blir jag sugen på att ta en veckas semester och åka iväg. Kroppen börjar indikera på att en semester är välkommen men jag får hålla mig en månad till.

Semester i Norge

Det är snart ett halvår sedan jag var i Norge sist, det var över nyår vi var uppe. I helgen bestämde vi att nästa resa upp blir i slutet av juni efter skolorna har slutat. Det ska bli skönt att komma iväg en runda och jag håller tummarna för att jag får vara frisk denna gången vi är där uppe. Hoppas förutom fiske att det blir några utflykter också för att se lite mer av Norge. Har du något tips på vad man bör besöka i Norge?

Veckans planer

Men jag får hålla fokus på denna veckan och inte drömma mig iväg allt för mycket. Lektionerna är planerade för veckan och jag har nog full koll på vad vi ska göra. Spenderade min lördag med att strukturera upp och planera då min planeringstid förra veckan försvann pågrund av lediga dagar. Det är barnvecka så vi får se vad vi hittar på efter skola och jobb. Har lovat att vi ska göra träningsloppor och vara ute och cykla.

Det är även ganska mycket tankar som snurrar inför hösten och vad jag kommer göra då. Har fått lite olika förslag men inget är skrivet ännu. Jag har också ett antagningsprov jag behöver göra nästa vecka för att komma in på en utbildning jag sökt. Digital marknadskommunikation har jag sökt, jag funderar på att byta bana helt och lämna arbetet som pedagog. Ännu har jag inte bestämt mig men jag vill se om jag kommer in på skolan eller ej. Jag är i vilket fall som otroligt sugen på att börja studera igen och få en bra utbildning i ryggen. Vi får se vad som händer helt enkelt.