Sillen & Makrillen sommaren 2017

Sillen & Makrillen sommaren 2017

februari 17, 2018 0 av Cherie

Solen skiner och jag sitter just nu med en latte framför OS sändningarna och inväntar den spännande stafetten som startar om lite mer än tjugo minuter. Jag minns också tillbaka till förra våren när vi besökte Sillen & Makrillen.

Vårkänslorna spirar

Detta fantastiska väder som vi har just nu med sol är helt magiskt och så välkommet. Jag hoppas det håller i sig även över eftermiddagen då jag tänkte ge mig ut på en kort löprunda bara för att känna hur kroppen känns efter femton dagars sjukstuga. Det här härliga solljuset är helt magiskt och jag är så tacksam över energin man får av det. Jag är så redo för våren nu!

Jag minns också tillbaka till slutet av maj förra året när vi sprang Änglamilen i 28 graders värme, kanske aningens för varmt var det då men kvällen blev magisk!

Sillen & Makrillen

Vi hade bokat bord i Helsingborg på Sillen & Makrillen för att fira våra prestationer och vi kunde inte haft mer tur med vädret. Det blev en helt underbar kväll och vi åt otroligt god mat! Det var mycket skratt och jag hoppas vi gör om det samma även detta året.

Vi beställde in Lågtempererad kalvrygg med grönsparris, vårlök, krispig jordärtskocka, potatispuré, ramslökssmör och scharlottenlökssky. Och det verkligen bara smälte i munnen så gott det var.

Sen beställde vi även efterrätt och det var Rabarbetsorbet, fläderinlagd rabarber, kardemummacrunch, vaniljcréme samt syrliga flädermaränger. Detta var också helt himmelskt och framförallt vaniljcrémen och kardemummacrunchen!