Sommarlov och semesterdagar

Sommarlov och semesterdagar

Sommarlov, härliga sommarlov och semester. Den lider nu tyvärr mot sitt slut och på måndag är vi tillbaka i verkligheten. Jag pausade min semester och har varit inne och jobbat redan 2,5 vecka. Så det var skönt att få en vecka till denna veckan när Emma kom hem från sin pappa.

Sommarlov

Vi har knappt gjort något denna veckan mer än att vara hemma och fixa inför hösten. Men idag blev vi upphämtade av Emmas faster och sen styrde vi bilen ner mot Malmö och Sommarlov. Helt galet varmt men vad gör man inte för att se Hasse Andersson live. Emma var dock besviken eftersom vi inte hade dem bästa platserna och sen var det en del dötid. Bättre att se den hemma tyckte hon! Men det var en mysig dag om vi bortser från barnen bakom oss som spillde ut smoothie över alla våra saker.

Hösten

När vi kom hem åkte loppan med till sin farmor medan jag hoppade av hemma för att rasta Charles. Hann med att sova någon timme och sen även få jobbat med ett projekt som jag ska köra igång 1 september i år. Ett projekt jag velat göra länge och som ligger mig varmt om hjärtat. Sen börjar skolstarten för min del också närma sig, jag längtar och det känns som dagen innan julafton. Pirrig och full av förväntan är jag – äntligen ska jag få göra något jag drömt om länge!

Träning blir det senare ikväll, ett enklare styrkepass får det bli i vardagsrummet i väntan på behagligare temperaturer att springa i. Huvudsaken är väll ändå att hålla igång! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *