SPA-event med Sofia på Hotell Erikslund

SPA-event med Sofia på Hotell Erikslund

november 2, 2017 3 av Cherie

Jag har lovat er läsare att skriva om min vistelse på Hotell Erikslund när jag var där i helgen på SPA-event som Sofia hade anordnat. Jag delar upp det i tre inlägg och böjar därför med hotellet och spa-avdelningen.

Fint folk kommer alltid sist

Jag hade 5 minuter med bil till Erikslund vilket var nära och bra eftersom jag hade tvättid på lördag morgon och inte hade packat något alls förrän klockan närmade sig tolv och incheckningen började. Men jag anlände iaf sist och jag bor närmst! Jag fick mitt rum och blev lite imponerad för minnet jag har haft sedan jag var där för sju år sedan var att det skulle vara slitet. Men så var jag höggravid med Emma för sju år sedan och då var man kanske gnälligare!

Hälsa & Spa med relaxavdelning

Efter ett tag på rummet mötte jag upp de andra tjejerna på relaxavdelningen. Det är bara Sofia jag träffat tidigare så alla andra var nya bekantskaper för mig. Besvikelsen gick att ta på då bubbelpoolen var avstängd pga olika anledningar och är man på spa och har sett fram emot bubbelpoolen så blir man besviken! Jag valde avslappningsmassage och den var verkligen super. Hit kommer jag åka för fler behandlingar eftersom det är så nära.

Gillar att hotell har kaffe och te på rummet!

Inspirerande personer

Trotts att bubbelpoolen var avstängd gav det oss många skratt under kvällen då vi försökte komma på diverse lösningar. Det var ett bra gäng som var på detta eventet tyckte jag då Sofia anordnat allt väldigt bra. Johanna och Siranee delade med sig om otroligt intressant och lärorik kunskap som man försökte suga åt sig av. Madeleinè, Zandra och Angelica klickade det verkligen också väldigt bra med och vi hade många härliga samtal, några varade långt in på morgontimmarna. Jag är i vilket fall tacksam över att ha mött dessa härliga människor och fått spendera ett dygn tillsammans.

Dumle och nötter är ju perfekt att få på rummet!