Stanna upp och se vad som finns där du står i sommar

Stanna upp och se vad som finns där du står i sommar

maj 24, 2019 0 av Cherie

Livet har verkligen sprungit på i hundranittio har jag insett de senaste veckorna. Mycket saker ska hinnas med och listorna blir allt längre. Jag inser också att jag inte har varit här och nu på väldigt länge. En sista puzzel-bit föll på plats. I sommar ska vi uppleva och skratta!

Jag missade rapsfälten men några tappra stod kvar längst vägkanten

Känslan att behöva närheten till naturen

Att en skadad fot skulle innebära att den sista puzzel-biten skulle falla på plats. Det var väll inte riktigt vad jag hade väntat mig. Men sedan den där helgen i april då det hände har jag känt mig otroligt nere igen. Inte som när jag gick in i väggen på grund av stress och ångest för något år sedan. Utan mer som att något viktigt i mitt liv fattades.

Att inte kunna träna har tagit hårdare på mig än vad jag kunnat tro. Bara känslan av att inte kunna ta sig ut på en löprunda eller powerwalk när jag har behövt det. Jag har känt mig så inlåst och på snudd deprimerad av just den där känslan. Att inte kunna göra det jag har velat. Men det fick mig också att inse vad som faktiskt är viktigt här i livet.

Hade jag sprungit igår hade jag missat alla fantastiska nyckelpigor som fanns längst vägen

Skratt och upplevelser ska få fylla min sommar

Jag behöver komma nära naturen igen! Känna sanden mellan tårna. Blåsa såpbubblor. Hoppa i vattenpölar när det ösregnar och umgås med personer som får mig att må bra. Denna sommaren ska jag fylla med skratt och upplevelser. Allt för att minnas i höst och vinter när det är mörkt och kallt utomhus.

Därför kommer det bli så skönt när jag fyra veckor i sommar har ledigt med loppan. Det har nog aldrig hänt eftersom jag alltid ställt upp och jobbat. Sommaren ska hjälpa mig att bygga upp energin till höstens utmaningar. Jag ser fram emot dem utmaningarna med kittel i magen, nästan som om man skulle vara nykär. Det blir intensiva månader men det kommer öppna upp helt nya möjligheter. Möjligheter som gör att jag kan ha mer närhet till naturen.

10 minuters promenad hemifrån hittar jag åkrar i oändlighet. Helt fantastiskt!