Tankar inför höstens löpning och helgen som gick

Tankar inför höstens löpning och helgen som gick

april 23, 2018 0 av Cherie

Springa eller inte springa – det är den stora frågan! Det har inte blivit någon löpning på nästan hela året på grund av sjukdom och en långdragen förkylning som inte bröt ut ordentligt. Så hur gör jag i höst när jag har ett marathon inplanerat?

Otur eller vad kallar man det?

Målet var satt redan förra sommaren, 1 september skulle jag springa Helsingborg marathon. Jag skulle få en bra start på årets träning och ha gott om tid för att vara redo för att springa 42 km. Nu känns det som jag får tänka om då fyra månaders träning uteblivit jag vill inte riskera att förstöra löparglädjen av att plåga mig igenom 42 km. Så kanske borde jag sikta på att ta mig runt en halvmara istället. Vad tror ni?

Helgen som gick

Vi passade på att även äta upp det sista som hade med påskan att göra!

Fick en väldigt bra helg som gick. Mycket kvalitetstid tillsammans med dottern där vi åt tacos, pizza och pysslade en massa. Igår söndag hälsade vi på hos en av mina vänner och barnen lekte så fint såväl inomhus som utomhus och det var några riktigt härliga timmar innan det var dags att lämna hem dottern till sin pappa.

Veckans planer

Det är barnfri vecka och jag ska lägga extra fokus på jobbet denna veckan och komma ikapp med lite sker jag ännu inte fått gjort. Jag vill gärna ha planerat och förberett en eller gärna två veckor framåt för att känna mig lugn. Denna veckan ska jag också fortsätta med lättare styrketräning samt komma igång med löpningen. Kanske ska försöka ställa klockan lite extra tidigt och komma ut på morgonlöpning innan jobbet.