Tillbaka med massor av ny energi

Tillbaka med massor av ny energi

april 9, 2018 0 av Cherie

Godeftermiddag! Så skönt det är att öppna datorn och känna att man har så mycket energi och idéer på vad man kan skriva om. Det var längesedan jag kände på detta viset men det har hänt så mycket dem senaste veckorna att jag inte haft tid eller energi för det helt enkelt.

Lång sjukdomsperiod

Jag sprang ju WinterFunRun i början av februari men fick sedan en långdragen förkylning som inte gett med sig förrän nu faktiskt. Igår kväll fick jag till ett tabata-pass här hemma i vardagsrummet. Känslan av att träna igen var underbar! Lika så märker jag direkt hur mycket mer energi jag får när jag tränar. Jag blir också strukturerad och fokuserad. Jag hoppas därför att jag nu får hålla mig frisk!

Bullet Journal test

Eftersom det skett många förändringar i mitt liv på senaste och jag även älskar att planera har jag läst på lite om Bullet Journal. Och har bestämt mig för att testa. Jag har inte hittat någon bra bok att köra med så jag tar blanka A4 sidor och en pärm. För mig känns helt okej just nu. Kanske utvecklar jag och beställer hem någon bok längre fram men just nu testar jag. Tack vare det här med Bullet Journal så har jag också börjat rita lite smått, inget märkvärdigt men oj vad avkopplade det är.

Jag gillar tanken på att planera och kunna samla allt på ett och samma ställe och bara ha med sådant som jag vill. Det ligger mycket fokus på rutiner, känslor och träningsplanering i min Bullet Journal. Gillar du också att planera och har du testat Bullet Journal?

Veckans planer v.15

Måndag – Långpromenad med hunden.
Tisdag – Styrkepass.
Onsdag – Löppass.
Torsdag – Styrkepass.
Fredag – Jobbar och har vilodag.
Lördag – löppass.
Söndag – Långpromenad och yoga.