Tulpanens dag firas med morgonlöpning

Tulpanens dag firas med morgonlöpning

januari 15, 2018 0 av Cherie

Innehåller länk till egen webbshop

Känslan av att möta en orörd vecka tillsammans med ett par löparskor och veckans första träningspass är oslagbar. De som känner mig vet att jag älskar måndagar.

Tulpanens dag

Vi välkomnar vecka tre med tulpanens dag, här hemma står en bukett tulpaner som fick följa med hem från affären förra veckan. De har slagit ut så fint lagom tills idag och jag älskar att ha blommor på bordet här hemma. Det är måndag och jag älskar verkligen måndagar, jag kan dessutom starta dagen precis som jag vill eftersom jag inte börjar arbeta förrän efter lunch.

Därför passar jag på att träna på morgonen och sedan kan jag arbeta med mina sociala kanaler under förmiddagen. Idag blir det dessutom ett kort pass på skolan eftersom jag ska iväg på en NTA utbildning nästan hela eftermiddagen.

Morgonlöpning och go frukost

Tanken var att komma ut och springa redan klockan sex imorse men sängen vann och först 7,20 var jag igång med löpningen. Ingen fara på torpet, jag unna mig att ligga kvar under täcket och dra mig denna morgon. Jag menar, jag hörde hur det blåste utanför fönstret och hade en förhoppning om att det skulle avta men så fel jag hade.

Löpningen kändes bra i början av passet och sista delen som för övrigt var i motvind var lite kämpigt. Men känslan efteråt var fruktansvärt skön och energin från passet förvandlades till en smarrig frukost. Tänk vad inspirerad man kan bli av att träna så det smittar av sig på allt man gör.

Jag har helt snöat in mig på grön smoothie till frukost, idag fick jag verkligen till en favorit som innehöll fryst grönkål, avokado, Aloe Berry Nectar, blodapelsin, gröna ärtor (utan skal) och chiafrön! Slurp sa det bara och denna kommer göras fler dagar! Hur startar du din dag på bästa sätt? Dela gärna med dig i en kommentar här nedan!