Välkommen 2018 – året då jag springer marathon!

Välkommen 2018 – året då jag springer marathon!

januari 1, 2018 0 av Cherie

Gott nytt år och välkommen 2018! Nyår som oftast bjuder på nyårslöften från alla håll och kanter. Har du avlagt något löfte?

2018 är året jag springer marathon

Jag är förväntans full inför detta kommande året, jag har en bra känsla vad det kommer att erbjuda och jag kände att jag fick avslutat många surdegar 2017 som jag slipper ta med mig in i 2018. Och nu sitter jag här, den 1 januari 2018 och inser att om 9 månader springer jag mitt livs första marathon. Det kommer mest troligt bli den största upplevelsen under detta året men oj vad jag längtar!

Nyårslöften VS Nyårsmål

Nyårsafton innebär för många att avge löften som man ska hålla under åren och förr brukade jag också avge löften. Jag har på senare år insett att det inte är något roligt utan sätter hellre upp mål. För jag har upplevt att löften kan du bryta och efter att du brutit dem så kan du inte riktigt fortsätta med dem. Medan om du sätter upp mål, då kan du alltid utvärdera och jobba vidare på dem under hela året.

Mina nyårsmål för 2018 kommer vara

-Lägga mer tid på min träning så kroppen är redo för ett marathon och de 42 km det innebär.
-Mobilparkera mera!
-Få till mer grönsaker och frukt i vår dagliga kost.
-Njuta mer av att vara ute i naturen och fiska luften.
Mitt ord för 2018 kommer vara UPPLEVELSER!

Sätt delmål och gör en realistisk plan

Jag tycker det är viktigt att sätta upp delmål så att de stora målen inte kommer bli allt för stora. Lika så är det att sätta upp en realistisk plan för vad man ska göra. Mina veckor där jag har Emma är det inte realistiskt att jag ska kunna träna på samma nivå som veckorna när jag är barnledig. Jag kommer dock försöka hitta andra lösningar så att jag inte går miste om träningen men att jag får anpassa den så att den passar in i vardagen.

Har du avgett något nyårslöften eller satt något nyårsmål?