Välkommen julrecept och december

Välkommen julrecept och december

december 1, 2017 0 av Cherie

Det blev lite ekande tomt här inne senaste tiden men det beror på min stora julstädning här hemma som tagit sin tid! Igår blev det sista klart och nu är december månad välkommen!

Julstädning på hög nivå

Jag gick bananas här hemma med julstädningen i år, allt har verkligen blivit städat och känslan är så skön. Tömt alla skåp, skurat, rensat och ställt in igen och sen börjat om med samma sak i nästa rum. Igår åkte ljusstakarna upp i fönstren innan jag gick och la mig, ikväll ska vi julpynta tillsammans efter jobb och skola. Detta är nog första året jag verkligen känner den där avslappnade känslan inför jul för det mesta är faktiskt klart, till och med julklapparna.

December innebär julrecept

Jag ska strax göra mig iordning för att köra till jobbet för att göra veckans sista pass. Och idag ska jag packa med mig gårdagens provlagning av julefterrätter som mina arbetskollegor ska få testa idag och ge sina utlåtanden. Har spenderat förmiddagen med kameran i högsta hugg för att få bilder om recepten får tummen upp så att dem kan publiceras här på bloggen eller om jag måste hem och modifiera recepten.

Det är något speciellt att kunna stå en kväll som igår och julstöka i köket med julmusik i bakgrunden. Emma sov gott och hunden låg i sin säng i köket, jag ser verkligen fram emot vad december har att erbjuda!