Vecka 24

Vecka 24

juni 10, 2019 0 av Cherie

Tänk att sommaren kommit till Skåne och det lagom tills sommarlovet börjar. Denna vecka har Emma bara en dag kvar i skolan och sen är det skolavslutning. Då går vi på sommarlov och hon ska få vara hemma hela sommaren. Fantastiskt skönt och vi börjar planera för vad vi ska göra under de veckor hon är hos mig. Men framförallt ska vi ta det lugnt och njuta av ledigheten.

Veckan som gick

Veckan som gick innehöll mycket. Två dagar satt jag hemma och jobbade, glömde helt bort tid och rum vilket ledde till att jag nog mer eller mindre satt två hela dygn och jobbade med projekt här hemma. I fredags gjorde jag ett 13 timmars pass i Markaryd för att sedan bege mig ut tillsammans med Andy på 21 km i lördags. Ännu lever hoppet om att kunna genomföra HBG Halvmara! Därför resulterade det i att jag enbart satt hemma igår och tog det lugnt, drack kaffe och jobbade lite under tiden jag kollade på film. Precis en sådan söndag jag behövde innan loppan kom hem från sin pappa. Jag gillar det här med att kunna arbeta när det passar mig och har kommit fram till att det blir att starta eget så småningom. Mycket tankar och idéer som snurrar just nu och jag försöker få ner dem på papper för att kunna ta dem just från idé till verklighet.

Vecka 24

Denna veckan är en kort vecka innan Emma går på sommarlov. Och det ser vi båda två fram emot.

Måndag: Emmas sista dag i skolan och jag ska arbeta med administration och göra sociala medie strategier till två företag.
Tisdag: Skolavslutning för Emma och sen ska vi ta en sommarlovsfika.
Onsdag: Vi ska hälsa på i Markaryd och fotografera lite.
Torsdag-Fredag: Spenderar några dagar hos familjen i Hörby och förhoppningsvis kunna ligga i trädgården och sola.
Helgen: Ska vi spendera hemma och bara ta det lugnt innan Emma åker hem till sin pappa igen.

Vad har du för planer för veckan?