Vecka 25

Vecka 25

Så är vi inne i mitten av juni och oj vad tiden går. Tyckte nyss det var januari och att jag fyllde 30! Men det är skönt med lite lugnare veckor nu över sommaren där vi hinner hitta på något roligt.

När man kan arbeta såhär gör det inget att jobba några timmar

Sommarjobb för dottern

Igår var vi hemma i pappas hus och eftersom Emma ville tjäna lite pengar i sommar så fick jag en idé om att hon kanske kunde hjälpa till hemma hos morfar. Sagt och gjort, hon vattna blommor, vek tvätt och diskade mat och vattenskålar till hundarna. När hon sedan fick betalt blev hon överlycklig och otroligt stolt. Nu vill hon ha massor av sysslor tills nästa gång vi ska upp så hon kan tjäna mer pengar.

Tycker det blir bra att hon får lära sig redan från början att man får jobba för pengarna och inte bara kan kräva att få saker. Så nu ska jag sätta mig och klura på lite arbetsuppgifter tills nästa gång.

Tänk att i helgen får jag njuta av morgonkaffet utomhus igen

Vecka 25

Nu är vi inne i vecka 25 och här kommer planerna för veckan. Jag ska försöka jobba undan en del eftersom jag är barnledig några dagar. Perfekt att jobba lite längre dagar då samt ta och storstäda av lägenheten.

Måndag: Spendera vi i Markaryd samt att jag hade ett möte på kvällen.

Tisdag: Storstädning av lägenheten och rensa ut saker som ska säljas. Arbeta med sociala medier.

Onsdag: Har en långt att göra lista att göra med arbetsuppgifter som jag ska sätta tänderna i. Kvällen ska jag lyssna på en affärspresentation.

Torsdag: Sista riktiga arbetsdagen och jag fortsätter bocka av saker på listan och har jag tur är den klar på kvällen när dottern kommer hem.

Fredag: Midsommar och vi kommer köra ner till Höör och vara hos min mamma. Mysigt att fira midsommar med familjen.

Helgen: Vi stannar över helgen i Höör och hälsar kanske på lite släktingar, njuter av sol och att kunna vara ute i trädgården. Blir kanske någon timmes arbete men ser fram emot att vara ledig mesta dels.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *