Veckans planer och Bullet Journal

Veckans planer och Bullet Journal

Ny vecka står för dörren och jag är så peppad för det. Nya rutiner med Bullet Journal hjälper givetvis till att skapa den där peppen. Vi hade en lugn helg då dottern var genom förkyld och sedan slutade helgen med ett positivt besked som gjorde mig väldigt glad. Men nu har vi en ny vecka framför oss och strukturen för studierna börjar falla på plats och allt annat jag gör. 

Bullet Journal min nya vän och morgonrutin

Jag har länge försökt det här med Bullet Journal men det har liksom aldrig blivit bra. Det har tagit mer energi än vad det gett och hjälpt mig. Men så lyssnade jag på ett webinar med Dorotea som bara förklarade det enklaste med just en BuJo. Jag hittade sedan en bok här hemma som jag tidigare inte vetat vad jag skulle göra med och den fick agera min BuJo. 

Jag testade att göra ett par sidor och är helt såld. Jag har inte köpt några speciella pennor eller så ännu utan kör på det vi har hemma. Vill vara säker på att det är något jag kommer fortsätta med framöver. Det har också inneburit att jag fått en ny morgonrutin. Klockan fem går jag ur sängen, tänder ljus gör en kopp te eller ett glas citronvatten, tar min aloe vera shot och sätter mig och planerar vad jag ska göra under dagen i min BuJo. 

Jag får tack vare detta en struktur på vad jag ska fokusera på under dagen och få gjort. 

Marknadsföring

Veckans planer

Denna veckan får jag göra lite av allt känns det som men det är så roligt. Jag gillar när det händer en hel del roliga saker i veckan men också att jag har struktur på det och kan bocka av när jag är klar. Såhär ser min vecka ut.

Måndag: Går in som vikarie under förmiddagen och ska ha två bildlektioner. Sen har jag planeringsdag när jag kommer hem. Det innebär att jag skriver upp vilka inlägg som ska publiceras i sociala medier, planerar aktiviteter för mitt Forever arbete, planerar vad som ska göras för kunder och planerar skolan denna veckan. Jag har också föreläsning i eftermiddag med skolan. 

Tisdag: Förmiddagen ägnar jag åt studier samt skapar innehåll för sociala medier. Sedan har jag två idrottslektioner efter lunch, funderar på att köra cirkelträning med dem. När jag sen kommer hem blir det fortsatt innehålls skapande för sociala medier och studier. 

Onsdag: Åker jag upp till Markaryd för jobb och sedan har jag en föreläsning på eftermiddagen med skolan. 

Torsdag: Studerar lite på morgonen för sedan får jag besök av en kompis och vi ska ut och gå. Efter det blir det fortsatt studier och Forever arbete. 

Fredag: Går jag in och har matte och idrottslektioner från 8-14 ungefär och sedan åker jag hem och har avstämning av veckan. Fredagar vill jag knyta ihop säcken och se till att allt som ska göras i veckan är gjort. 

Helgen: Det blir eventuellt lite studier i helgen och fotografering för sociala medier. Men annars ska jag faktiskt passa på att ta det lugnt och bara göra det jag känner för. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *