Veckans planer – vecka 40

Veckans planer – vecka 40

oktober 1, 2018 0 av Cherie

Förra veckan blev känslomässig, det kändes så tomt när jag kom hem efter att ha jobbat sista dagen i fredags. Och idag känns det också lite tomt när man efter lämning av Emma körde hem igen och inte vidare till jobb. Nu blir det istället att göra upp veckans planer. 

Denna veckan kommer jag inte hoppa in och ta några extra timmar som vikarie. Jag ska ägna det åt studierna och komma ifatt det jag missade förra veckan. Jag ska också komma ikapp med några inlägg för denna veckan som jag ännu ej har hunnit skriva. Och inte att glömma ska träningen tillbaka i schemat, som jag längtat. 

Veckans planer

Planer för hösten

Nu under hösten kommer jag fokusera på mina studier, anledningen till varför jag sa upp mig. Dock kommer jag hoppa in och arbeta några timmar som vikarie varje vecka eftersom jag vill ha lite extra pengar. Och jag behöver vara lite social och träffa folk. 

Jag kommer också kunna arbeta mer med min Forever Living verksamhet som jag har. Tanken är att ha fler visningar och även börja med utlåningsväskor. Kul tycker jag då jag saknat att inte kunna arbeta med detta alls som jag velat senaste tiden. Det kommer bli perfekt att kombinera med studierna. 

Planer för vecka 40

Måndag: Planeringsdag då jag försöker planera in vad som ska göras denna veckan. Jag ska passa på att städa av lägenheten och skriva klart mitt arbete som ska lämnas in på fredag. Föreläsning på eftermiddagen och ska även lyssna på en föreläsning på kvällen som dock ej rör skolan. 

Tisdag: Ägnas åt studierna, ska läsa igenom arbetet jag skrivit och sen även veckans litteratur. Någon timme går sedan åt arbete med sociala medier och Forever. 

Onsdag: Skolarbete, sociala medier, Forever och sen har vi handledning online. 

Torsdag: Lämnar in mitt arbete denna dagen, då har jag hunnit läsa igenom det flera gånger. Förhoppningsvis är jag nöjd. Ska göra några ärende också på stan. 

Fredag: Blir en kort dag då jag stänger ner klockan 13. Hämtar Emma tidigt från skolan. Men innan dess ska jag ha fått gjort allt på Veckans att göra lista samt hunnit med en utvärdering av veckan. 

Helgen: Spenderas i Höör/Hörby hos familjen då min lillebror fyller 10 år. Och sen blir det mycket tid med Emma då hon åker till sin pappa igen på söndagen. 

Förutom detta ska jag få till två enklare träningspass för att komma igång efter sjukdomen, samt få till några power walks. Jag har också en intervju som jag ännu ej fått datum på som ska genomföras under veckan. Hur ser din vecka ut?