Veckans planer – Vecka 42

Veckans planer – Vecka 42

oktober 15, 2018 2 av Cherie

Tänk att vi redan är inne i vecka 42, det är alltså bara tio veckor kvar av 2018. Ska försöka hålla mig till att bara skriva veckans planer idag men jag längtar så efter julen.

Helgen som gick

Förra veckan avslutade jag fredagen med tre idrottslektioner där vi körde cirkelfys. Eftersom jag instruerade övningarna och även passade på att köra lite tillsammans med eleverna så vaknade jag upp i lördags med lite träningsvärk i lår och rumpa. Men jag fick också ihop tolv timmars sömn eftersom jag gick och la mig 19,20 (!) i fredagskväll. Helt galet men jag var så trött och behövde uppenbarligen sömnen. 

Jag har dessutom haft problem med mitt ena öga där jag tappat synen, eller bara sett suddigt några dagar. Stress eller möjligen ögoninflammation blev domen. Men det börjar sakta bli bättre och jag börjar likna en människa igen. 

Mina två ♥

Veckans planer

Ny vecka innebär också nytt uppslag i min Bullet Journal att planera. Denna veckan känns som det går i mötenas tecken då det är möten tre dagar av fem möjliga. Men det är roligt. Så här ser veckans planer ut. 

Måndag: Skriva klart vårt arbete som ska redovisas tillsammans med min kurskamrat. Jag ska även ta tag och fota alla saker jag rensat ut här hemma och få dem utlagda på köp och säljsidor. 

Tisdag: Vi har redovisning under eftermiddagen. Innan dess ska jag ha fotat för mina sociala medier och skapat lite material. 

Onsdag: Jag åker upp till min pappa och hans fru, jag har målat butiken där förra veckan och nu får vi se vad som ska göras. Jag har även möte med utbildningsansvarig och en kurskamrat till mig då vi är klassrepresentanter för vår klass. 

Torsdag: Börjar dagen med ett utvecklingssamtal på dotterns skola. Sen har jag studietid tills jag efter lunch har en arbetsintervju för en spännande tjänst som hade varit väldigt utvecklande. Senare på eftermiddagen har jag föreläsning som jag ska lyssna på. 

Fredag: Förhoppningsvis blir detta en lugn dag då jag kan se till att allt på veckans att göra lista är gjort. Sen hämtar jag Emma tidigt från skolan och vi håller helg. Kanske tar ett besök på stranden om vädret är fint!

Helgen: Är ganska oplanerad just nu, på söndag ska jag hämta en expedit-hylla som vi ska ha i sovrummet för att enbart ha vita möbler där inne. Jag behöver få lite ro i själen känner jag. Så vem vet, kanske blir det något inredningsinlägg här framöver. 

Hur ser din vecka ut?