Veckans planer – vecka 43

Veckans planer – vecka 43

oktober 22, 2018 1 av Cherie

Så kom en ny vecka och det är dags att skriva ner veckans planer. Men först tänkte jag ge er en snabbvisning av vad jag fick gjort under gårdagen. 

Hejdå till det gamla och hej nytt

Igår hade jag hjälp av Evelina att bära ner gamla möbler i källaren för att sedan hämta en ny hylla som jag köpt. Har länge känt att vi inte använder skrivbordet så mycket utan mest samlar massa skit på det och jag ville nu få möbler i samma nyans för att få lite mer helhet och ro i sovrummet. Har funderingar på att måla om här också eftersom tapeterna är ganska slitna men det får bli senare. Vad tycker ni? Visst blev det bättre?

Före
Efter

Veckans planer

Så har vi ny vecka och snart är även oktober slut. Hur snabbt går det inte!? Just nu blåser det en massa och löven far och flyger här utanför fönstret, men solen lyser tacksamt nog. Här kommer veckans planer. 

Måndag: Det är fullt fokus på skolarbete hela dagen. Vi ska även redovisa eftersom vi inte hann med det förra veckan. Sen ska jag ta tag i mitt vardagsrum så det också blir klart. 

Tisdag: Jag börjar min nya anställning som administrativ assistent. Det är bara några timmar åt gången men något jag ser fram emot. Kommer säkert berätta mer om det framöver. På kvällen ska jag ha tjejkväll med Evelina. 

Onsdag: Ägnas åt skolan då vi ska lämna in en inlämningsuppgift på fredag. På kvällen ska jag iväg en runda också. 

Torsdag: Förmiddagen spenderas med skolarbete och eftermiddagen ska jag arbeta uppe i Markaryd. Ska även hinna packa under förmiddagen.

Fredag: Tidigt på morgonen kör vi mot Norge för att hälsa på pappa samt fiska. 

Helgen: Förhoppningsvis är det fint väder och vi är ute med båten och fiskar. Ska även försöka filma lite nu när jag är där uppe.