Veckans planer – vecka 44

Veckans planer – vecka 44

Höstlovs veckan har anlänt för oss, även om vi påbörjade den redan i fredags när vi körde mot Norge för att undvika värsta trafiken. Men nu är höstlovet officiellt här. Veckans planer är inte många men några få har vi. 

Tur med vädret

Vi var ute med båten igår och det var nog tur, idag blåser det rejäla vindar och jag hade inte satt mig på en båt. Det var kyligt men blåste inte så mycket igår. Och när man drog upp burarna så fick man upp värmen vill jag lova. Det blev ett träningspass av bara det när det skulle upp totalt 14 burar, några låg på 15 meters djup och andra på runt 60 meter. 
   Skulle nog ljuga om jag sa att jag inte är mör i överkroppen idag. Men det blev ett gratis träningspass om inget annat. Och massor av sol fick vi också!

Här är lite snö på fjälltopparna om inget annat

Veckans planer

Eftersom det är höstlov och jag ska en runda till skolan är planerna inte så värst många denna veckan. Jag blir kvar ungefär ett dygn till här i Norge innan jag åker över till Sverige igen. Emma stannar dock kvar och har höstlov några dagar hos sin morfar. 

Måndag: Idag blåser det så inget fiske, jag behöver ändå skriva klart sista skolarbetet. 

Tisdag: Gör förhoppningsvis något roligt med Emma innan jag börjar resan mot Sverige. 

Onsdag: Checkar in på hotellet i Tranås och har planerat in att köra ett benpass på hotellrummet. 

Torsdag: Vi har skola hela dagen med bland annat redovisning och det är sista dagen på Marknadsföringskursen. På kvällen är vi några från utbildningen som ska ut och äta tillsammans. 

Fredag: Vi börjar en ny kurs, Digital Marknadsföring. På eftermiddagen åker jag sedan hemåt Skåne. Mellanlandar i Markaryd för att hämta upp hund och barn, kanske sover över en natt också och kör hem lördag. 

Helgen: Ska bli fantastiskt att komma hem! Packa upp, köra och handla mat och återgå till vardagen. Emma åker till sin pappa på söndagen också vilket är lite tråkigt. 

Hur ser din vecka ut?

Emma fick tag i min selfistick, har några hundra bilder på mobilen att gå igenom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *