Reklam Policy

Jag tror på samarbeten som berikar det innehållet som jag redan skapar. Är ni ett företag som är inriktade på löpning och träning, rörelse för barn, matlagning och bakning eller entreprenörskap och studier? Då kan ni vara ett företag som passar för mig och mina läsare. Jag väljer ut mina samarbetspartners med omsorg för att ge mina läsare ett mervärde. Kontakta mig gärna för att diskutera eventuella samarbete.

Policy kring reklam

För att vara tydlig mot mina läsare kommer här nedan en lista på hur jag märker ut samarbeten och reklam samt vad de olika märkningarna betyder. 

Press och produkt utskick

Jag får ibland hem olika press och produkt utskick som jag gärna tar emot för att testa produkter. Men observera att dessa utskick ej garanterar synlighet i mina kanaler då jag inte fått ersättning för att marknadsföra produkterna. 

Reklam i samarbete med XXX

Dessa inlägg är betalda samarbete. Men viktigt att veta är att mina åsikter aldrig är köpta utan det jag skriver är alltid mina egna åsikter. Oftast krävs det att jag får prova produkten/tjänsten innan jag kan skriva ett sådant inlägg för att verkligen ge ett mervärde för mina läsare.

Inlägget innehåller reklamlänk

Det är länkar som ger mig några procent av försäljningen om någon klickar via länken och köper något. 

Det finns här (adlink)

Ibland märker jag ut länkar som reklamlänkar i löpande text om jag exempelvis visar vad jag har på mig eller använder. Jag länkar då till en sida där man kan köpa detta och jag får en procent av försäljningen (se föregående punkt).