En härlig start på veckan med löpning i solsken och ishalka

En härlig start på veckan med löpning i solsken och ishalka

november 13, 2017 0 av Cherie

Bestämde mig redan igår att upp och stek pannkakor till frukost för att överraska Emma imorse. Fantastisk start på morgonen som fortsatte med lämna på skolan, veckohandling och löpning.

Starten på dagen är viktig

Kan dagen starta bättre än med löpning? Jag njöt faktiskt av rundan idag och känslan av att innan jag stack ut och sprang hade jag bjudit Emma på pannkaksfrukost innan skolan, lämnat henne och sedan vecko-handlat på Ica. För mig är en sådan här start på dagen viktigt, jag mår så bra av det och det sätter verkligen prägeln på resten av dagen och veckan.

Solsken och ishalka

Ut på min runda bar det och jag hade bestämt redan innan att 2 km skulle jag ta idag. Tanken var också att jag skulle hålla ett lugnt tempo under rundan och det hjälpte vädret till med – snorhalt! Fläckvis var det isfläckar och jag såg nog ut som Bambi på hal is ett par gånger. Men jag fick ta det lugnt, vilket var precis det som var tanken idag. Jag är tacksam för den härliga rundan och solens ljus tillsammans med den friska luften. Det är så här jag vill börja min dag, varje dag! Hur startar du helst din dag?

Målsättningen för resten av 2017

Två kilometer känns fjuttigt för många, för mig också när jag tänker på de 42 kilometerna jag ska genomföra nästa år. Men dessa kilometerna är guld värda nu, det handlar om att bygga upp känslan, glädjen och konditionen. Min skadehistorik gör att jag tänker detta steget längre nu för att inte skada mig igen eller bli sjuk.. Nu är det två härliga kilometer i olika terräng som gäller resten av året eftersom kroppen ska få en härlig chans att faktiskt komma i form till nästa år.

Fördelen med att träna är att det blir så roligt att stå i köket efteråt och tillaga mat som kroppen mår bra av efter och innan träning. Två av mina stora passioner!

Detta blev en favorit och recept kommer i veckan