Monday morning and back at work

Monday morning and back at work

Vi är tillbaka till vardagen och det blev en riktigt bra start på veckan igår. Det var första dagen på jobb med min nya anställning och vi inledde dagen med löpning.

Att få starta dagen med löpning

Igår morse satte jag mina fötter på jobb igen efter flera dagars ledighet. Det var skönt att äntligen komma tillbaka och nu är det inte som vikarie utan nu har jag en anställning på skolan. Som start på dagen så fick vi en timmes friskvård och jag valde löpning med några kollegor. Fantastiskt skönt väder var det utomhus om än lite kyligt och halt på sina ställen.

Efter nästan 3 km gav jag upp medan de andra fortsatte då jag kände av nerven som hamnat lite i kläm i ryggen efter långa resorna till och från Norge. Dock känns ryggen väldigt mycket bättre idag så träningen var nog nyttig och oj vilken träningsvärk jag har i benen! Nu blir det yoga ikväll och sen intervallöpning imorgon förmiddag innan jobb. Det känns väldigt skönt att äntligen vara igång och snart är det också dags för årets första lopp. Jag och grannen är nämligen anmälda till WinteFunRun här i Ängelholm i början av februari.

Planerings marathon och schema

Resten av dagen ägnades åt planering för terminen både för fritids och skolbiten. Det kändes så himla bra när jag åkte hem då det känns som denna våren verkligen kommer bli rolig! Idag kommer jag åka och planera med mitt andra arbetslag där jag ska ha lektioner under fyra dagar i veckan, ska bli så roligt och intressant om än lite nervöst.

Fick även en så fin present av min arbetskollega igår med ett anteckningsblock, choklad och pennor som gjorde mig så glad. Jag verkligen trivs och det är så skönt att ha den känslan för sitt arbete.

Har ni återgått till vardagen och jobb ännu eller har ni fortfarande ledigt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *