Att vakna upp i Norge

Att vakna upp i Norge

När man spenderar 16-17 timmar i en bil och åker runt 100 mil för att komma fram. Det var mörkt när vi kom fram och strax innan midnatt så utsikten var inget att hurra för. Men när man vaknar upp i Norge och får denna utsikten till morgonkaffet då är man glad och glömt den långa resan. 

100 mil i en bil

Vi startade hyfsat tidigt igår från Markaryd. En resa som innebar 100 mil i en bil, men det gick bra. Blev åksjuk när vi kom till vägarna i Norge men passade på att sova en stund och sen försvann det. Vi stannade också ett par gånger upp för att sträcka på benen. Emma åkte nästan hela vägen utan ett pip om att det var jobbigt att åka bil, men hon börjar vänja sig. Hon ser fram emot att få fiska med sitt nya fiskespö hon fick av min lillebror. 

Kaffe i Norge
En kopp kaffe med magisk utsikt är svårslagen

Att vakna upp i Norge

Vågade knappt känna efter när jag vaknade strax innan nio idag. Lite öm i nacke, rygg och rumpa efter gårdagens långa resa. Men så fort jag kom ur sängen och möttes av utsikten utanför huset var jag tvungen att ta med kameran och en kopp kaffe ut för att njuta av lugnet och fåglarna. 
   Det var helt magiskt att stå där ute, såhär skulle jag kunna tänka mig att vakna upp varje dag egentligen. Höra första frosten knarra under fötterna när jag gick på gräsmattan och se hur det glittrade. Verkar bli en väldigt fin dag denna lördag så löparkläderna ska åka på samt kameran ska med ut på en tur. Jag har ju lovat att jag ska springa i backen här runt husknuten, den är lång och med väldigt bra stigning så frågan är om man ens kommer upp springandes eller om man bara orkar gå. Hur ser din lördag ut?

Frost
Fantastiskt att vakna upp till frost och känna knarret under skorna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *