Trollstigen – värt ett besök när du är i Norge

Trollstigen – värt ett besök när du är i Norge

oktober 5, 2017 0 av Cherie

Trollstigen – värt ett besök när du är i Norge! Det är nästan exakt ett år sedan jag var i Norge för första gången och då passade vi på att besöka Trollstigen.

Att bli förälskad i ett land

Jag gillar Sverige och dess natur, våra rapsfält här i söder och skogen upp i norr med fin utsikt. Men att komma till Norge var ren passion! Naturen var helt magisk och jag blev förälskad! Hade det inte varit för Emma så hade jag nog valt att flytta men hon har sin trygghet här och vi får nöja oss med att hälsa på pappa där uppe. Nästa sommar under sommarlovet hoppas jag faktiskt på att vi kan få några veckor i Norge. Fiska, äta lefsor, springa och åka runt och njuta av naturen står på listan.

Trollstigen – värt ett besök när du är i Norge!

Jag kan börja med att berätta att jag är höjdrädd, dvs allt som är högre än att ställa sig på en stol ger mig svindel delux. Nu styrde pappa bilen mot ett berg med, som det kändes då, världens minsta stig på. Jag fick svindel bara av att se hur högt upp vi skulle köra!

Jag tror jag var lite för rädd för att ta in allt. Nu efteråt insåg jag att det kanske inte var så farligt som det kändes just då och jag skulle gärna besöka Trollstigen igen. Kanske nästa sommar när det är aningens varmare där uppe. Tänk att få leka med kameran igen och föreviga alla minnena.

Vad är värt att besöka?

Har du varit i Norge och kanske har tips på vad man skulle besöka om man tillbringar 2-3 veckor där och har tid att köra. Vi hamnar ju i Eidsbygda där pappa håller till med sitt fiskeföretag så vad finns att se på vägen? Så länge bjuder jag på några bilder från besöket på Trollstigen och hoppas att ni har det bra!