WinterFunRun 2018 – Race Report

WinterFunRun 2018 – Race Report

Så har det gått en vecka sedan jag åkte hem från jobbet för att byta om snabbt och sen bege mig ner mot Ängelholms centrum för att delta i första upplagan av WinterFunRun. Känslan av att ha ett lopp så tidigt på säsongen var skönt, nu är våren välkommen!

Inför loppet

Uppladdningen inför var inte den bästa då jag låg med feber veckan innan och träningen på så vis uteblev. Men jag hade ändå en bra känsla i kroppen. Jag hade också turen att jag fick springa knatteloppet med dottern som var 1000 meter. Kul att vi kan göra sådana här saker tillsammans.

Loppet

Starten gick och vi tog det väldigt lugnt i början och hittade en skön känsla i kroppen och tempot. Runt 2,5 km fick jag känningar i en vad och fick stanna för att stretcha lite och fick tyvärr göra det några gånger till sen under loppet. Men jag hittade ändå en form av skön känsla och löpningen flöt på ganska skönt.

Jag sprang in på 40:04 på mina 5 km, besviken över tiden men nöjd med känslan i kroppen!

Banan var bra och det var bra anordnat. Jag och dottern har framfört vårt önskemål om medaljer till nästa år, vi är lite av den sorten som tycker att man ska ha medalj annars är det bara ett träningspass. Men jag är glad att vi sprang och vi kommer delta även nästa år!

En reaktion till “WinterFunRun 2018 – Race Report

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *