Snart helg och super enkelt recept på rödbetssallad

Snart helg och super enkelt recept på rödbetssallad

september 28, 2017 0 av Cherie

Swish sa denna veckan och snart är det helg! Funderar på om jag skulle slå på stort och göra rödbetsallad och köttbullsbaguetter i helgen och njuta av till frukost eller lunch. Vi får hel enkelt se, men det var billiga rödbetor denna veckan på Ica.

Pizzabullsbak och utflykt

Igår ansvarade jag för att ordna pizzabullar tillsammans med barnen då vi idag ska gå iväg på utflykt efter skolan. Ska bli skönt att få spendera eftermiddagen utomhus efter att ha fått vara inne i köket igår. Och det är fördelen med arbetet som fritidspedagog, det är varierat och vi är ute en hel del.

Rödbetssallad

Förra året kom jag över ett recept på rödbetssallad som jag gjorde om lite och det blev en stor hit uppe i Norge hos pappa. Så det blev beställning på det gången efter som jag åkte upp. Nu tänkte jag istället göra en omgång till helgens frukostar och samtidigt steka upp ett gäng köttbullar så man kan göra goda köttbullsbaguetter. Rödbetor är ju så otroligt gott och vill man göra en god förrätt så kan jag tipsa om de fetaostfyllda rödbetorna med rostade hasselnötter och honung som jag skrev om för ett tag sedan. Som sagt Ica har billiga rödbetor denna veckan så löp och köp 🙂

Rödbetssallad
Instruktioner
  1. Skala lök och äpple för att sedan finhacka dem.
  2. Finhacka rödbetorna.
  3. Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.